Befektetés a jövőbe

A Pénzügyminisztérium, mint Támogató a Szöllőskei Szigetelő Kft. Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében a „Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” című felhívására benyújtott pályázatát támogatásra alkalmasnak minősítette.

A támogatásra vonatkozó információk:

  • A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-03149
  • A projekt címe: A Szöllőskei Szigetelő Kft. fejlesztésének támogatása
  • A kedvezményezett neve: Szöllőskei Szigetelő Kft.
  • A szerződött támogatás összege: 6 763 122 Ft
  • A támogatás mértéke: 70%
  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.09.30.

A projekt tartalmának bemutatása:

A pályázat kiemelt célja, a hazai mikro- és kisvállalkozások versenyképességének javítása innovatív, hozzáadott érték növelő fejlesztések támogatásán keresztül.

A Szöllőskei Szigetelő Kft. a program keretében Layher homlokzati állványrendszer és egy Wacker BS60-2 döngölőbéka beszerzését tervezi, illetve 4 fő foglalkoztatásához bérköltség támogatásban részesül 4 hónap időtartamra. A homlokzati állvány lehetővé teszi, hogy a vállalkozás olyan építőipari munkákat tudjon vállalni, amelyet korábban állvány hiányában nem tudtak elvégezni.A másik eszköz, egy Wacker BS60-2 döngölőbéka, mellyel az útalapok, aljzatok, térburkolat alapok döngölését végzik.

Az eszközök beszerzését követően a vállalkozás tevékenységi köre szélesedik, a kft. a már korábban bejegyzett tevékenységét, a lakó- és nem lakóépület építését (generálkivitelezés) szeretné a továbbiakban fejleszteni.Ezzel megvalósul a vállalkozás több lábon állása, így képes lesz rugalmasabban alkalmazkodni a piaci folyamatokhoz.

A beruházás eredményeként új szolgáltatásokkal tud megjelenni a vállalkozás a piacon, megvalósul a több lábon állása, versenyképessége javul, hosszabb távon biztossá válnak a meglévő munkahelyek, illetve a megrendelések számának növekedésével új munkahelyek is létesülhetnek.

KAPCSOLAT

Kérje személyre szabott árajánlatunkat most. Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

Tovább

referenciáink

Tekintse meg eddig lapostetők szigetelésével kapcsolatos munkáinkat.

Bővebben

várjuk érdeklődését

Vegye fel velünk a kapcsolatot a következő telefonszámon:

06-20-377-4677

tervezési segédlet

Segítünk elképzeléseinek megvalósításában.

Bővebben

Legtöbben ezt keresték:

lapos tetők szigetelése, tetőszigetelés, tetőszigetelés Veszprémben, Veszprém megyei tetőszigetelő, lapostetők szigetelése, lapostetők szigetelése a Balatonnál, lapostetők szigetelése Veszprém megyében, bitumenes szigetelés, lapostetők bitumenes szigetelése

Széchenyi 2020