Zöldtetők

Zöldtetők esetében a szigetelés megválasztásánál fontos hogy az anyag gyökérálló legyen, ami megakadályozza a növények bejutását a szigetelésbe, vagy a szigetelés alá.

Ezért a használt anyagok lehetnek rézbetétesek, réz füsttel bevontak, vagy olyan kémiai anyagokkal kezeltek, melyek megakadályozzák a növények bejutását a szigetelésbe. Továbbá a víz elvezetésére és a szigetelés védelmére geotextilt és drén, szivárgó lemezt helyezünk el. A zöldtető olyan járható lapostető, ahol a vízszigetelés felett megfelelő teherelosztó réteg közbeiktatásával termőföldbe telepített növényzet biztosítja a tetőn való tartózkodást,mozgást.

A zöldtetők jól hőszigetelnek. Nem melegszenek fel, mint egy bitumenes, vagy műanyag tető. A növények és a föld természetes kipárolgása miatt hűti a felületet és a környezeti levegőt. Így sokkal kellemesebbé válik a zöldtető környezetében eltöltött idő.

Galéria

KAPCSOLAT

Kérje személyre szabott árajánlatunkat most. Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

Tovább

referenciáink

Tekintse meg eddig lapostetők szigetelésével kapcsolatos munkáinkat.

Bővebben

várjuk érdeklődését

Vegye fel velünk a kapcsolatot a következő telefonszámon:

06-20-377-4677

tervezési segédlet

Segítünk elképzeléseinek megvalósításában.

Bővebben

Legtöbben ezt keresték:

lapos tetők szigetelése, tetőszigetelés, tetőszigetelés Veszprémben, Veszprém megyei tetőszigetelő, lapostetők szigetelése, lapostetők szigetelése a Balatonnál, lapostetők szigetelése Veszprém megyében, bitumenes szigetelés, lapostetők bitumenes szigetelése

Széchenyi 2020